Wybierz kanał
Twoja przestrzeń robocza jest gotowa.
Utwórz kanał. Automatycznie zostaniesz jego administratorem i otrzymasz link, którym zaprosisz pozostałe osoby.
Twórz kanały projektowe, pracuj na wspólnej przestrzeni, rysuj, dodawaj grafiki, zadania i notatki. Widzisz kursory współpracowników oraz czat bez odświeżania strony.
Pierwszy użytkownik nie otrzymuje globalnych uprawnień. Administratorem zostaje się osobno dla każdego utworzonego kanału.